BENVINGUDA MARÍA! :)

Benvolguts clients, genets, alumnes i pares,

Des de Sevilla, s’incorpora amb nosaltres la professora d’equitació i llicenciada en Dret, María Rivero.

Titulada en l’ensenyament de l’equitació per la Federació Andalusa d’Hípica. Posseeix una àmplia experiència en aquest àmbit, desenvolupant un programa tècnic, que posa a cavall de manera eficaç, segura i digna, en un temps raonable als genets, així com el perfeccionament en doma i salt d’obstacles, el qual n’és la seva especialitat.

Per aquest motiu, us invitarem pròximament a la seva presentació en les nostres instal·lacions per tal que la coneixeu i ens faci un avanç del que serà el seu programa per al present curs escolar i futures classes.

Us mantindrem informats! 😉

_________________________________________________________________

Etimados clientes, jinetes, alumnos y padres,

Procedente de Sevilla, se incorpora con nosotros María Rivero, profesora de equitación y licenciada en Derecho.

Está titulada para la enseñanza de la equitación por la Federación Andaluza de Hípica, poseyendo una amplia experiencia en estas funciones, que mas allá de la simple intuición, desarrolla un programa técnico, que pone a caballo de forma eficaz, segura y digna, en un tiempo razonable a los jinetes, así como el perfeccionamiento en doma y salto, que es su especialidad.

Con tal motivo os invitaremos próximamente a su presentación en nuestras instalaciones para que la conozcamos y nos avance su plan para el presente curso escolar y futuras clases.

Os mantendremos informados! 😉

Comentaris