Participació en les PSCJ (Pruebas de Selección de Caballos Jóvenes) de CCE

Des de que es va iniciar el 14 de Març a Cadis les proves a nivell nacional de PSCJ, hem tingut representació en totes i cadascuna d’elles, fins a assolir els objectius que eren els de classificar algun dels nostres exemplars i finalment ho hem aconseguit.

El passat 4 de juliol ja va tenir lloc la penúltima prova al C.D.S.C.M.E.T. La Dehesa de Madrid, on el nostre jenet Benjamín Pareja va aconseguir classificar tres dels nostres cavalls per a la final de Sevilla que tindrà lloc del 17 al 20 de Setembre de 2015.

Els cavalls classificats son:
– Wembley CDE de 4 anys amb 51.34 punts.
– Jas-Run Pomes AÁ de 4 anys amb 45.86 punts.
– Saba CDE de 5 anys amb 68.16 punts.

http://www.ecuestreonline.com/se-disputo-en-la-dehesa-la-ultima-clasificatoria-de-las-pscj-de-completo/

Comentaris