Benjamín i Cabrito! 1a posició en les proves de selecció de cavalls joves 2016 de CCE

BATORI

Com cada any l’Associación Española de Criadores de Caballos Anglo-Àrabes (AECCAA)  juntament amb el Ministerio de Agricultura Alimentación y Medio Ambiente, organitzen el Cicle de Proves de Selecció de Cavalls Joves  de Concurs Complert d’Equitació (PSCJ CCE).

Com l’any passat el nostre Professor Benjamín Pareja Pulido ha tornat a participar-hi  durant aquest mes de Març a Sevilla, en la segona fase del cicle amb dos cavalls.

Des de l’equip que forma l’Hípica Obrint Camí i tots els que l’envoltem el volem felicitar pels excel·lents resultats obtinguts en aquesta segona fase en classificar a Cabrito en primera posició  en les dues proves disputades.

Us deixem amb el link de la notícia  i els resultats!

 

ENHORABONA BENJI!

 

http://angloarabe.net/noticias16/16_03_28.html

Comentaris